Jan 20, 2012 - MI VAN VELED !?    Comments Off

Szex az ókorban

Szóval gondolnád, hogy az ókori embertársaink is perverzez voltak? nagyon pervezek? És vannak itt már elég beteg dolgok is az emberiség múltjában, szóval az örökség innen ered és burjánzik tovább századunkban is.

A következő idézet, egy teljes cikket takar, ami ezen a linken érhető el.

“A nyilvános szeretkezések oldják a feszültséget!
Az érzéki vágy látványáért a bámészkodó tömeg tapsviharral jutalmazza a színpadon szeretkezőket. A nyilvános orgián kizárólag a martalócok és az őket kiszolgáló szexdémonok vesznek részt.
A szkítai vaginák kimerítően alkalmazták a száj szauna előnyeit, amitől az ókori falloszok sűrűn könnyeztek. Több harcos hagyta ott az életét a száj szauna “mangó” szívása közben.”
És akkor most az égető bizonyítékok:

Roman szarkofágja I. század / Haifa Museum /
beteg

Dombormű a Kadzhuharo Temlomról / India /
Érdekes megfigyelni hogy a kép bal oldalán látható feltételhetően férfi egyed, rárántás közben egy modern technikai segédeszközt tart a bal kezében, ember!! az egy WC pumpa! Stop!

Az utolsó darab, ami megintcsak igen “művészi”. Van a paci ( Én kicsi pónim :D ) mögött egy bácsi vagy néni, Őt már nehezebb behatározni, na az Ő viselkedése már kétséges. Talán a jóízlés első szikrája miatt takarta el orcáját, vagy csak a frissítő nedüvel mint kezdő őskozmetikus feszesítette arcbőrét?
okori cucc

Fontos! Otthon a látott ilusztrációkat ne próbáld ki! Az állatkínzást a tövény bünteti!

Comments are closed.